Direcția Educație, Cultură, Tineret, Sport și Turism Noutăți și evenimente

Secția Economie a Consiliului raional Căușeni informează tinerii

A t e n ț i e !!!

Termen extins de aplicare la proiect pentru tineri /18-35 ani/, inclusiv din raionul Căușeni

https://www.facebook.com/search/top?q=axa%20management%20consulting

TERMENUL DE PREZENTARE A APLICAȚIILOR ÎN CADRUL PROIECTULUI „START PENTRU TINERI PLUS” A FOST EXTINS PÂNĂ LA 18 FEBRUARIE 2022, ORA 17:00

ACTUALIZARE! Sunt acum eligibile și solicitările din raioanele situate de-a lungul râului Nistru, (Soroca, Florești, Șoldănești, Rezina, Orhei, Criuleni, Anenii Noi, Căușeni, Ștefan Vodă)

În rezultatul concursului vor fi selectați 12 tineri antreprenori, care vor primi asistență în crearea sau dezvoltarea propriei afaceri. Acest concurs este parte a proiectului de suport în afaceri pentru tinerii antreprenori „Start pentru Tineri Plus”, administrat de Camera de Comerț și Industrie de la Tiraspol, în parteneriat cu AXA Management Consulting.

În cadrul proiectului, tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani de pe ambele maluri ale Nistrului vor putea participa la cursuri de instruire privind bazele planificării afacerilor, vor primi sfaturile necesare și vor participa la un concurs pentru a beneficia de asistență financiară gratuită – un grant de până la 16.500 de dolari SUA pentru achiziționarea de echipamente, materiale, bunuri și servicii pentru crearea sau dezvoltarea propriei afaceri.

Detalii despre concurs, inclusiv criteriile de eligibilitate și condițiile de participare, le găsiți aici: http://axa.md/cbm/

Data limită de prezentare a dosarului complet este 18 februarie 2022, ora 17:00.

Programul UE „Măsuri de Promovare a Încrederii”, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD, contribuie la consolidarea încrederii între locuitorii de pe ambele maluri ale râului Nistru, prin implicarea lor în proiecte comune de dezvoltare.

#UNDPMoldova #granturimoldova #finantareantreprenoriat

Sari la conținut