Investiții

Primăria Taraclia din raionul Căușeni în lista câștigătorilor  în cadrul Programului guvernamental ,,Diaspora acasă Reușește DAR 1+3”

Cancelaria de Stat a publicat lista proiectelor câștigătoare din cadrul Programului guvernamental DAR 1+3 ediția 2022. În total 41 de localități vor beneficia de suport financiar din partea Guvernului pentru implimentarea proiectelor la nivel local, suma totală a contribuției acestuia pentru anul curent fiind de 10 milioane de lei.

Proiectele din cadrul programului menționat vizează reparația drumurilor și a căilor pietonale, instalarea iluminatului public, instalarea sistemelor de producere și furnizare a energiei electrice (panouri solare), construcția/extinderea/reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă, renovarea și reabilitarea clădirilor publice, procurarea mijloacelor de transport și echipament necesar pentru întreținerea mediului ambiant, amenajarea zonelor de odihnă și a terenurilor de sport.

Proiectul ,,Taraclienii pentru un sat iluminat câștigat de primăria Taraclia are drept scop îmbunătățirea vieții și siguranței cetățenilor, prin iluminarea străzilor din localitate.

Sari la conținut