Noutăți Secția agricultură relații funciare și cadastru

INVITATIE la PRIMA GALĂ DESTINATĂ FEMEILOR DIN AGRICULTURA MOLDOVEI ESTE ORGANIZATĂ ÎN PREMIERĂ, De PRIAevents în 16 iunie 2022, la Digital Park în Chișinău, de la 9:30

PRIAevents,  având ca și  parteneri principali pe FinComBankKaufland MoldovaSmart Credit și FNF, vă invită să luați parte la Gala Femeilor în Agricultură în data de 16 iunie 2022, începând cu ora 9:30!

Pentru prima dată, în Republica Moldova, se organizează Gala Femeilor în Agricultura Moldovei! Suntem onorați că PRIAevents este prima și singura care organizează acest eveniment în Moldova

Este un eveniment unic, care mai ales in acest an, în premieră, este conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor femei care aduc o contribuție semnificativă la agricultura din Republica Moldova, care sunt exemple de urmat.

 Astfel, vom organiza unul dintre cele mai importante și mai inedite evenimente destinate agriculturii și creșterii acesteia, dar si dezvoltării afacerilor femeilor din Republica Moldova în agricultură și domenii conexe din acest an.


Totodată, intr-un panel înaintea ceremoniei de decernare a premiilor Galei Femeilor din Agricultura, dezbatem alături de fermieri, autorități și companii conexe temele cele mai importante, găsim cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar descoperim și oportunitățile pe care le pot avea.


PRIA GALA FEMEILOR În AGRICULTURĂ va avea loc la într-o locație deosebită în centrul Chișinăului și vă invităm să participați. Veti gasi detalii complete pe www.priaevents.ro, iar pentru confirmare va rugam sa trimiteti un email la raluca.voivozeanu@priaevents.ro

Agricultura este vitală pentru întreaga lume. Republica Moldova acordă o atenție deosebită acestui sector, cel mai important al economiei sale.

Fermierii au unul dintre cele mai importante roluri pentru omenire și pentru economie.

De aceea, vom răspunde la întrebările: Cum îl putem crește? Cum putem ajuta femeile fermier ? Care sunt poveștile lor de succes? Cu ce provocări se confruntă în această perioadă femeile în agricultură? Ce oportunități își pot crea? Cum pot exporta din Republica Moldova spre România sau spre alte țări Europene? Cum putem digitaliza agricultura? 

AGENDA

09,30-10,00 – Înregistrarea participanților 

10,00 – 11,45 – Panel de dezbatere teme importante pentru agricultura Moldovei

Temele pe care le vom aborda: -Care este rolul statului si al organizațiilor sale pentru companiile din agricultură – ferme, procesatori si producători? -Care este bilanțul pentru 2021? Cum prevedem că va fi anul agricol 2022? -Cum ne putem pregăti din timp ca sa fie un 2022 cu mai multe rezultate? -Agricultura de precizie – folosirea tehnologiei pentru a eficientiza costurile în procesul de producție agricolă -Agricultura bio. Se poate dezvolta mai repede? -Ce domenii aleg doamnele din agricultură? -Ce sfaturi au pentru tinerelele care acum își aleg cariera sau își încep o afacere? -Cum susțin retailerii femeile în agricultură? -Ce provocări și ce oportunități sunt pentru femeile din agricultură în această perioadă? -Fondurile europene sau alte modalități de finanțare pentru femeile fermier -Ce spun consultanții si avocații? Cum pot ajuta prin expertiza lor? -Cum sunt finanțate doamnele din agricultura care sunt la început de drum, micro și mijlocii, dar întreprinderile mari? -Cum se face pregătirea forței de munca în acest domeniu? -Rolul asociațiilor pentru femeile în agricultura -Cu ce provocări se confruntă femeile din agricultură? De ce au nevoie pentru ași crește afacerile? -Care sunt poveștile lor de succes? Cum au învățat să facă business și cum ne pot împărtăși din experiența lor? -Care este rolul cercetării? Dar al instituțiilor de învățământ?

11,45- 12,30: Ceremonia de premiere PRIA GALA FEMEILOR ÎN AGRICULTURA MOLDOVEI

Pria Gala Femeilor în Agricultura din Republica Moldova reunește comunitatea agricolă moldoveană într-o ceremonie extrem de prestigioasă transmisa în direct dintr-o locație de top din Chișinău. De această dată, în lumina reflectoarelor se vor afla doamnele care activează în agricultură și domenii conexe. Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea și schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerele fermiere, femeile din agricultură. Pentru câștigătoare, primirea unui astfel de premiu, mai ales în aceasta perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, este un moment foarte special. Pria Gala Femeilor în Agricultura din Republica Moldova este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura moldoveană. Este prima gală destinată doamnelor din agricultura Moldovei!

Cu o experienţă de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor bine documentate din cele mai reprezentative sectoare ale economiei în România, Moldova și Bulgaria.

Veți avea ocazia să întâlniți cei mai importanți lectori din domeniu, dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleși subiecte ca voi. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfăsurați.

Accesați și website-ul evenimentului: https://priaevents.ro/gala-femeilor-in-agricultura-republica-molodva-16-iunie-2022/.

Pentru înregistrare completați vă rugăm :https://priaevents.ro/inregistrare-pria-gala-femeilor-in-agricultura-la-digital-park-chisinau-16-iunie-2022/

Sari la conținut