Noutăți Secția agricultură relații funciare și cadastru

Gala Fermierilor din Republica Moldova

PRIAevents, sub egida Ministerului Agriculturii și Industriei AlimentareAIPA-Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură, având ca  parteneri principali pe FinComBankKaufland Moldova, SMART CREDIT,  Feudal.md., “AVICOL-ISI FARM” SRL, Federația Națională a Fermierilor FNF și  Optim Project 

VĂ INVITĂ

 să luați parte la unica Gală a Fermierilor din Republica Moldova, într-o locație deosebită, emblematică, cu istorie, cultură și de o frumusețe rară – Sala cu Orgă din Chișinău, fiind un eveniment, care mai ales in acest an, în premieră, este conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor fermieri care aduc o contribuție semnificativă la agricultura din Moldovei, care sunt exemple de urmat. Partener media principal este Agrobiznes.

Vom recunoaște eforturile și contribuția fermierilor moldoveni care au investit capital, timp, muncă, cunoștințe și energie pentru agricultura Republicii Moldova, vom aprecia inovația, diversitatea portofoliului, creșterea, orientarea către comunitate, crearea locurilor noi de muncă. Vom fi atenți și la tinerii fermieri, dar și la femeile din agricultură și nu numai.

Asadar, PRIAevents, vă invită să luați parte la Pria Gala Fermierilor din Moldova, un eveniment unic, care mai ales in acest an, în premieră, este conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor fermieri care aduc o contribuție semnificativă la agricultura din Republica Moldova, care sunt exemple de urmat.

Astfel, vom organiza cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar si dezvoltării fermierilor din Republica Moldova din acest an și puteți urmări LIVE transmisiunea galei de premiere si a discursurilor care vor avea loc on-site.

Dezbatem alături de fermieri, autorități si companii conexe si găsim cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar descoperim și oportunitățile pe care le pot avea.

Ceremonia de Premiere va avea loc la intr-o locatie deosebita in Chisinau. si va fi transmisa live pe Facebook PRIAEvents, dar si pe paginile partenerilor nostri. Cca. 10,000 de oameni vor urmari acest eveniment. Așadar, vă învităm la unica Ceremonie de Premiere a Fermierilor din Republica Moldova din acest an!

Agricultura este vitală pentru întreaga lume. Republica Moldova acordă o atenție deosebită acestui sector,cel mai important al economiei sale. Fermierii au unul dintre cele mai importante roluri pentru omenire și pentru economie.De aceea, vom răspunde la întrebările:Cum îl putem crește? Cum putem ajuta fermierii? Care sunt poveștile lor de succes? Cu ce provocări se confruntă în această perioadă? Ce oportunități își pot crea?Cum putem exporta din Republica Moldova spre România sau sper alte țări Europene?

Premiile Galei Pria destinată fermierilor din Republica Moldova reunesc comunitatea agricolă moldoveană într-o ceremonie extrem de prestigioasă transmisa în direct dintr-o locație deosebită, emblematică, cu istorie, cultură și de o frumusețe rară, SALA CU ORGA din CHIȘINĂU.Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea și schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură.

Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu , mai ales în aceasta perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, este un moment foarte special.Prezentarea premiilor este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura moldoveană.

Veți avea ocazia să întîlniți cei mai apreciați lectori, fermieri cu povești de success, autorități și companii conexe pentru agricultură.

Pentru participarea gratuită în sală vă rugăm să completați formularul aici:

https//priaevents.ro/inregistrare

Vă așteptăm!

AGENDA :

9:30 – 10:00 înregistrarea participanților și Welcome Coffee,

10:15 –12:00 panel online – cum putem crește afacerile fermierilor din Republica Moldova,

12:00 – 13:00 decernarea premiilor.

Sari la conținut