Secția agricultură relații funciare și cadastru

Expoziția MOLDAGROTECH -2023

Secția Agricultură, Relații Funciare și Cadastru. Vă informează:

Expoziția MOLDAGROTECH -2023 va avea loc în perioada 16-19 martie.

Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare informează despre faptul că, în perioada 16 – 19 martie 2023, la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” se va desfășura cea de-a XXXXI-a ediție a Expoziției internaționale specializată de mașini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial MOLDAGROTECH (ediția de primăvară). 

Astfel, urmează ca pe un spațiu expozițional de peste 3000 m.p, circa 70 de companii naționale și internaționale, să-și prezinte ultimele noutăți în utilaje și tehnologii menite să sporească eficiența în agricultura autohtonă.

Totodată, tradițional în cadrul expoziției va avea loc și concursul cu participare internaţională „Util pentru Moldova”. Scopul concursului este asigurarea producătorilor agricoli cu tehnică agricolă performantă pentru realizarea procesului tehnologic în condiţiile climatice actuale şi dezvoltarea businessului în complexul agroindustrial al Republicii Moldova.

De asemenea, va fi organizat programul Grow în Moldova, unde participanții vor prezenta ofertele de sere, material săditor tehnică agricolă, îngrășăminte, utilaje pentru industria alimentară ș.a

În plus, vizitatorii vor avea oportunitatea și de a vedea drone agricole în acțiune, în cadrul show-ului Agro Drone Drive Locul desfășurării evenimentelor: spațiile C.I.E. ”Moldexpo”S.A. (adresă:str.Ghioceilor 1. or. Chișinău). Informații suplimentare pot fi obținute pe pagina web oficială:

http://moldexpo.md/expoziții/ și la nr.de tel:069082273

Sari la conținut