Noutăți Secția Economie, Construcții și Infrastructură

Expoziția “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ”

Consiliul raional Căușeni în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită companiile autohtone din toate domeniile de activitate să participe în cadrul celei de a 3-a ediție a expoziției “Republica Moldova Prezintă” la Brașov, România, care se va defășura în perioada 23-25 iunie 2023, în Piața Sfatului din orașul Brașov.

Participarea în cadrul evenimentului reprezintă o oportunitate unică pentru companiile, care își propun promovarea produselor și serviciilor pe o piață nouă sau creșterea segmentului de piață din România. La eveniment sunt invitați să participe agenți economici din toate domeniile de activitate indiferent de regiunea țării.

Expoziția “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” a devenit o platformă sigură pentru asigurarea și crearea celor mai potrivite condiții, necesare susținerii producătorilor autohtoni și promovării imaginii Republicii Moldova.

Aranjamentele logistice de transport a pasagerilor și a mărfurilor vor fi organizate de către CCI a R.M.

Cererile de participare vor fi acceptate până pe data de 31 mai 2023 inclusiv. Formularele completate pot fi expediate prin e-mail: viorica.cazacu@chamber.md; cristina.jereghi@chamber.md; valeriu.andronic@chamber.md.

Pentru mai multe informații contactați Secția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții a CCI a R.M., tel: (022) 23 84 10, (022) 21 07 25, (022) 21 14 42.

Mai jos găsiți atașat în format Pdf formularul de participare.

Sari la conținut