Secția agricultură relații funciare și cadastru

Secția Agricultură, Relații Funciare și Cadastru. Vă informează:

În perioada 18 – 21 mai 2023, Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO va găzdui un eveniment de referință pentru industria alimentară – expozițiile FINE FOOD EXPO, FOOD TECHNOLOGY și PACKAGING. DEPOT.

Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare informează, despre faptul că la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” se va desfășura cea de-a XXVII-a “Food Technology” ediție a XXVII-a și „Packaging Depot”, ediția a XXV-a, în cadrul cărora vor fi prezentate produse alimentare și materii prime pentru producerea acestora, noi echipamente și tehnologii pentru industria alimentară și de prelucrare, precum și noi tehnologii de ambalare.

Producători și distribuitori de produse alimentare, echipamente și tehnologii pentru industria alimentară, cea de prelucrare, depozitare, ambalare din Republica Moldova, Franța, Italia, Polonia, România își vor promova ofertele. Agenda expozițiilor va include prezentări de tehnică, acțiuni promoționale și de caritate, master-class-uri de preparare a bucatelor, degustări de produse etc.

Vizitatorii vor asista la demonstrații de echipamente pentru fabricarea produselor de panificație și cofetărie, de utilaje multifuncționale pentru procesarea cărnii, de mașini pentru tăierea fructelor și legumelor, de linii de conserve, de refrigerare și altele.

Evenimentele-Cheie ale expozițiilor FOOD TECHNOLOGY și PACKAGING. DEPOT vor fi test-drive unice ale echipamentelor de ultimă oră pentru industria alimentară, ambalarea și depozitarea produselor alimentare.

Evenimentul expozițional din anul curent s-a extins și va găzdui Festivalul „Street food” – un picnic gastronomic de primăvară la care vor putea fi gustate delicii din bucătăria naţională, cât şi din întreaga lume.

Expozițiile vor ocupa toate spațiile expoziționale, și anume, pavilioanele central, nr.2 și spațiile exterioare. Inaugurarea expozițiilor va avea loc joi, 18 mai, la ora 11.00 în pavilionul nr. 2 la Moldexpo.

Locul desfășurării evenimentelor: spațiile C.I.E.”Moldexpo”  S.A.(adresă, str. Ghioceilor 1, or. Chișinău) Informații suplimentare pot fi obținute pe pagina web oficială: http://moldexpo.md/expoziții/și la nr.de tel: 069082273.

Sari la conținut