Noutăți Secția agricultură relații funciare și cadastru

În atenția producătorilor de struguri

Secția Agricultură din cadrul Consiliului raional Căușeni, invită producătorii de struguri cu soiuri de masă din raionul Căușeni să participe la ,,Festivalul Național al Strugurelui, ediția a VIII-a”, cel mai de amploare eveniment din Republica Moldova, dedicat producătorilor de struguri care se va desfășura în or.Cimișlia, în data 03 septembrie 2023 cu începere de la ora 10:00.

Evenimentul este organizat de Consiliul raional Cimișlia în parteneriat cu Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, Asociația Producătorilor și Exportatorilor Strugurilor din Moldova, Oficiul Național al Viei și Vinului și este dedicat promovării producătorilor de struguri de masă.

La eveniment vor participa viticultori și exportatori de struguri din Republica Moldova, savanți în domeniu, meșteri populari, colective artistice. În cadrul festivalului vor fi organizate expoziții cu vînzări ale obiectelor de artizanat, degustări, concursuri tematice și evoluarea colectivelor artistice. Vă rugăm respectuos, să confirmați participarea la Festival pînă la data de 10 august 2023, adresîndu-vă în incinta Consiliului raional Căușeni sau la adresa de e-mail sectiaagricultura@gmail.com.

Sari la conținut