Secția agricultură relații funciare și cadastru

Secția Agricultură Relații Funciare și Cadastru al Consiliului Raional Căușeni INVITĂ fermieri, agenți economici din domeniul agroalimentar, producătorii de semințe și material săditor, să participe la evenimentul organizat cu tematică agrară: ,,MOLDAGROTECH”, ,,FARMER”, ,,Toamnă de aur”.

Centrul Informațional de Expoziții Moldexpo vă informează că în perioada 19-22 octombrie se vor desfășura Expozițiile internaționale specializate ,,MOLDAGROTECH”, ,,FARMER” și a tîrgului ,,Toamnă de aur”, cu suportul Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova.

La MOLDAGROTECH vor fi demonstrate combine, tractoare, alte mașini și echipamente pentru mecanizarea agriculturii. Instituțiile științifice specializate vor  promova tehnologii noi, menite să sporească eficiența proceselor de cultivare, păstrare și prelucrare a produselor agricole.

În cadrul expoziției ,, FARMER” vor fi prezentate produse din gospodăriile fermierilor, nutrețuri combinate, preparate utilizate în zootehnie, produse de protecție a plantelor, fertilizanți pentru dezvoltarea și sporirea productivității culturilor agricole.

De asemenea, la tîrgul tradițional ,,Toamnă de aur” vizitatorii vor putea achiziționa direct de la producătorii locali fructe, legume, miere și produse apicole.           La expozițiile menționate vor participa atît agenți economici locali cît și din Austria, Italia, Ucraina, România. De asemenea, expozițiile respective își propun să asigure o platformă de comunicare eficientă, schimb de experiență între producătorii agricoli și stabilirea de contacte cu potențialii parteneri din țară și din străinătate.

Sari la conținut