Consiliul Raional Secția Economie, Construcții și Infrastructură

Reparația capitală a trotuarului adiacent drumului L-573, R30-drum de acces spre or. Căușeni str.Iu. Gagarin (partea stângă)

Consiliului raional Căușeni orientat spre continuitatea și amplificarea proiectelor de construcție și reconstrucție a drumurilor din raion și oraș, precum și a infrastructurii rutiere de acces (poduri, pasaje, trotuare, ș.a.) ia atitudine în privința obiectului actual vizat “Reparația capitală a trotuarului adiacent drumului L-573, R30-drum de acces spre or. Căușeni str.Iu. Gagarin (partea stângă)”.

Uniformizarea trotuarului sus menționat și a căilor de acces public, pornind de la funcționalitatea de bază inerentă acestuia, este o una dintre prioritățile Consiliului raional Căușeni, fapt ce va delimita accesul sigur pentru pietoni, copii în cărucioare, persoane cu mobilitate  redusă, bicicliști, etc. Misiunea de bază cu care se oprează la ora actuală este implimentarea procedurii manageriale performante și de bună coordonare a întreținerii permanentă, rapidă și calitativă a drumurilor și a trotuarilor din oraș și raion, cu creșterea perioadei de garanție dată de antreprenorii executanți.

Sari la conținut