Fără categorie Secția agricultură relații funciare și cadastru

Ziua Lucrătorului din Agricultură și Industria Prelucrătoare

Tradițional, toamna târziu, cînd se face bilanțul anului agricol, în țara nostră este marcată sărbătoarea profesională ,, Ziua Lucrătorului din Agricultură și Industria Prelucrătoare”. Zi în care se fac totalurile anului agricol și reprezintă o ocazie unică de a adresa sincere felicitări și cele mai alese cuvinte de recunoștință tuturor lucrătorilor din agricultură și industria prelucrătoare, celor ce muncesc necontenit pentru a aduce în casele noastre roadele bogate ale acestui plai.

 Cu prilejul sărbătorii profesionale Vă aducem profundă mulţumire şi recunoştinţă pentru munca plină de responsabilitate depusă zi de zi în activitatea dumneavoastră, pentru devotamentul dus până la sacrificiu şi dăruirea de sine depusă pentru dezvoltarea acestui sector important al economiei țării noastre.

Dragi fermieri, sectorul agricol a fost şi va rămâne principala ramură a economiei naționale, care determină în mare măsură bunăstarea poporului nostru, Vă dorim ca fiecare dintre Dumneavoastră să aibă parte de un an cât mai rodnic, plin de belşug şi prosperare, pace, încredere în ziua de mîine, munca să vă fie răsplătită după merit, iar rezultatele să vă bucure, să fiți apreciați, iar recunoștința celor din jur să fie simțită în acțiuni concrete. Să aveți parte de sănătate, bunăstare și optimism.

Fie ca în anul următor să avem parte de ploi curate, soarele să încălzească pământul și să fim binecuvântați cu roade bogate.

Cu profund respect,

Președintele raionului Căușeni

Nicolae Gorban

Sari la conținut