Consiliul Raional Secția Economie, Construcții și Infrastructură

ODA – Sesiune de informare

Instituția Publică Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (I.P. ODA) fondată de Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării prin Hotărârea Guvernului nr. 487/2022, cu misiunea de a implementa politica statului privind susținerea dezvoltării mediului antreprenorial de la inițiere până la internaționalizare, Vă comunică despre lansarea Campaniei de informare la nivel național cu privire la instrumentele de suport în afaceri oferite de stat disponibile sectorului IMM.
Obiectivul campaniei (Sesiune/Eveniment) este sporirea gradului de informare și creșterea interesului reprezentanților Întreprinderilor Mici și Mijlocii față de programele de suport în afaceri de stat, implementate de către I.P. ODA, în special Programul Guvernamental ”373”, care are drept scop asigurarea accesului la finanțare, prin compensarea parțială a ratei dobânzii la creditele investiționale eligibile.
Sesiunea de informare va fi destinată antreprenorilor și potențialilor antreprenori, reprezentanților autorităților publice locale, incubatoarelor de afaceri, asociațiilor, GAL-urilor (Grupurile de Acțiune Locală) și reprezentanților băncilor comerciale din regiune.

Responsabil: Doina Popa
Specialist principal în antreprenoriat și micul bussines
Tel.060930400
s.economie.cs@gmail.com

Sari la conținut