Secția agricultură relații funciare și cadastru

Expoziția Internațională Specializată de Mașini, Echipamente și Tehnologii pentru Sectorul Agricol – MOLDAGROTECH

Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare informează despre faptul că, în perioada 13 – 16 martie 2024, Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO găzduiește cea de-a XXXXII-a ediție a Expoziției Internaționale Specializate de Mașini, Echipamente și Tehnologii pentru Sectorul Agricol – MOLDAGROTECH (ediția de primăvară). Evenimentul reunește peste 100 de expozanți.

MOLDAGROTECH (spring) 2024 va aduna expozanți din 8 țări: Republica Moldova, Austria, Italia, Letonia, Polonia, România, Ucraina și Ungaria. Oaspeții vor pune la dispoziția agricultorilor un spectru vast de tehnologii de ultimă oră, destinate îmbunătățirii și optimizării operațiunilor agricole.

Expoziția cuprinde o ofertă vastă de mașini și echipamente agricole, tehnologii moderne, soluții pentru creșterea intensivă a culturilor, îngrășăminte, produse de protecție a plantelor și material semincer. Prezentările și demonstrațiile de echipamente moderne vor avea loc pe tot parcursul celor 4 zile de expoziție, oferind o platformă pentru schimbul de experiențe și cunoștințe între profesioniști. 

Cu sprijinul Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare se va desfășura concursul „Util pentru Moldova”, organizat pentru a valorifica echipamentele, tehnologiile și materialele performante pentru agricultură. MOLDAGROTECH (spring) rămâne un eveniment de referință în calendarul MOLDEXPO, subliniind rolul esențial al tehnologiei și inovației în progresul agriculturii. Vizitatorii sunt așteptați la inaugurarea evenimentului: miercuri, 13 martie 2024, ora 11:00, la pavilionul nr.2.

Sari la conținut