Secția agricultură relații funciare și cadastru

Ședință de lucru cu reprezentanții Agenției Proprietăți Publice

Prin intermediul Secției Agricultură, Relații Funciare și Cadastru din cadrul Aparatului Președintelui raionului Căușeni în colaborare cu Oficiul Teritorial Căușeni al Cancelariei de Stat la data de 29 mai 2024, ora: 10.00 în Sala mare de Ședință a Consiliului raional Căușeni a avut loc ședința de lucru a conducerii Agenției Proprietăți Publice în persoana domnului Valerian BOBU, Director General Adjunct și doamna Teodora BUDAIAN, consultant principal, Administrarea Bunurilor Publice. Unde s-au discutat succesele, provocările și  problemele apărute în procesul delimitării masive cu care se întâlnesc Autotitățile Publice Locale din raionul Căușeni. Ședința a fost deschisă de către Vicepreședintele raionului Căușeni, domnul Mihail BOBICOV.

          Participanți (reprezentanți) prezenți: Primari/Primărițe, specialiști principali în reglementarea regimului funciar din cadrul Primăriilor raionului Căușeni. Șeful Secției Agricultură, relații funciare și cadastru cu specialiștii principali în reglementarea regimului funciar din cadrul Secției. Specialiștii principali ai Oficiului Teritorial Căușeni ai Cancelariei de Stat. Domnul Dan RUSNAC de la compania Terralex Grup SRL.        

La finalul Ședinţei de lucru, sa propus de către domnul Valerian BOBU, Director General Adjunct al APP să fie organizată la mijlocul lunii iunie o ședință de lucru cu Reprezentanți ai Ministerului Mediului pentru soluționarea problemelor, care au fost invocate de unii primari în cadrul ședinței de azi.

Sari la conținut