Secția agricultură relații funciare și cadastru

INVITATIE LA UNICA GALĂ A FEMEILOR ÎN AGRICULTURĂ ÎN MOLDOVA – 7 iunie 2024

PRIAevents și AIPA vă invită să luați parte la Pria Gala Femeilor în Agricultură în Republica Moldova în data de 7 iunie 2024, începând cu ora 9:30, în Chișinău. Pentru prima dată, în Republica Moldova, PRIAevents a organizat in 2022 UNICA Gala a Femeilor în Agricultura Moldovei! Suntem onorați că PRIAevents este prima și singura care organizează acest eveniment în Moldova, ajuns acum la ediția a 3-a. Este un eveniment unic, care mai ales in acest an, în premieră, este conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor femei care aduc o contribuție semnificativă la agricultura din Republica Moldova, care sunt exemple de urmat.
Veti gasi detalii complete pe www.priaevents.ro, iar pentru participare gratuită va rugam sa ne trimiteti un email la raluca.voivozeanu@priaevents.ro sau compeltați: Dacă doriți să fiți parteneri ai evenimentului sau expozanți, vă rugăm, nu ezitați să ne scrieți la raluca.voivozeanu@priaevents.ro. Astfel, vom organiza unul dintre cele mai importante și mai inedite evenimente destinate agriculturii și creșterii acesteia, dar si dezvoltării afacerilor femeilor din Republica Moldova în agricultură și domenii conexe din acest an. Totodată, intr-un panel înaintea ceremoniei de decernare a premiilor Galei Femeilor din Agricultura, dezbatem alături de fermieri, autorități și companii conexe temele cele mai importante, găsim cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar descoperim și oportunitățile pe care le pot avea. PRIA GALA FEMEILOR În AGRICULTURĂ va avea loc la într-o locație deosebită în Chișinău și vă invităm să participați.
Agricultura este vitală pentru întreaga lume. Republica Moldova acordă o atenție deosebită acestui sector, cel mai important al economiei sale. Fermierii au unul dintre cele mai importante roluri pentru omenire și pentru economie. De aceea, vom răspunde la întrebările: Cum îl putem crește? Cum putem ajuta femeile fermier ? Care sunt poveștile lor de succes? Cu ce provocări se confruntă în această perioadă femeile în agricultură? Ce oportunități își pot crea? Cum pot exporta din Republica Moldova spre România sau spre alte țări Europene? Cum putem digitaliza agricultura?
AGENDA
09,30-10,00 – Înregistrarea participanților
10,00 – 11,45 – Panel de dezbatere teme importante pentru agricultura Moldovei
11,45- 12,30: Ceremonia PRIA GALA FEMEILOR ON AGRICULTURA MOLDOVEI
12,30 -13,30 – Networking lunch
Lectorii invitați:
Vladimir Bolea, Ministru, Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare
Diana Coșalîc, Director Adjunct, AIPA
Oana Lungu, Director Achiziții Kaufland Romania și Moldova
Valeriu Cosarciuc, Președinte, Federația Națională a Fermierilor
Nadejda Diaconu, Manager Sisteme Integrate, ISM
Irina Țerigradean, șefă, Direcția conformitate politici în domeniul eficiență energetică și valorificarea surselor de energie regenerabilă, Centrul Național pentru Energie Durabilă
Ludmila Catlabuga, Asociatia Fermierilor Producatori de Lapte
Tatiana Nistorică, Președinte, Asociația MOVCA
Reprezentant bancă Representant companie asigurări Reprezentant Moldova Fruct

Sari la conținut