Noutăți și evenimente Raionul Căușeni Secția agricultură relații funciare și cadastru

Ședința de lucru ,,Inițierea lucrărilor cadastrale și activitățile de bază în cadrul executării lucrărilor cadastrale în UAT ale raionului Căușeni“

La data 25.08.2022 în sala mare a Consiliul raional Căușeni, s-a desfășurat Ședința de lucru cu tematica ,,Inițierea lucrărilor cadastrale și activitățile de bază în cadrul executării lucrărilor cadastrale în UAT ale raionului Căușeni“

în comun cu Agenția Servicii Publice, Departamentul cadastru.

În cadrul ședinței sa discutat care sunt responsabilitățile Autorităților Publice Locale, tipuri de lucrări incluse, etapele de bază și verificarea calității. Au fost aduși la cunoștință că în urma licitației desfășurate pentru executarea lucrărilor cadastrale în raionul Căușeni au fost selectate următoarele companii câștigătoare:

  1. Pentru unitățile administrativ-teritoriale com. Baccealia, sat. Chircăiești, sat. Coșcalia, sat. Taraclia, sat. Tănătari, com. Tănătarii Noi, sat. Tocuz, com. Ucrainca, sat. Ursoaia, a fost selectat SRL “Terralex Grup”.
  2. Pentru unitățile administrativ-teritoriale sat. Sălcuța și com. Zaim a fost selectată compania”SC Comerzan-Latifundiar” SRL.

Totodată a fost înștiințat faptul, că pentru celelalte UAT din raionul Căușeni n-au fost depuse oferte, și anunțul pentru executarea lucrărilor cadastrale va fi republicat în trimestrul IV al anului curent. La etapa finală a avut loc runda comentarii și discuții.

La eveniment au fost prezenți: Tamara AMBROCI, Vicepreședintele raionului Căușeni, Olesea GRIȘCIUC, reprezentantul ASP, Departamentul cadastru, reprezentanții companiilor câștigătoare în urma licitației, Primarii și specialiștii în reglementarea funciară din localitățile menționate.

În acest context ținem să Vă aducem la cunoștință că Consiliul raional Căușeni  este deschis și transparent pentru discuții, colaborări și sugestii.

Sari la conținut