Investiții

Apel de granturi pentru femeile antreprenoare HERA International

CONCURSUL INTERNAȚIONAL DE GRANTURI HERA 2024

Sprijinirea femeilor antreprenoare pentru a combate migrația periculoasă

HERA Franța și SUA anunță cea de-a 15-a rundă a Concursului Internațional de Granturi pentru Femei Antreprenoare din Armenia, Georgia, Moldova și Ucraina. Orice femeie antreprenoare dintr-una din aceste patru țări poate solicita finanțare pentru a cumpăra echipamente sau pentru a sprijini alte costuri de dezvoltare a capitalului. Antreprenoarea trebuie să demonstreze modul în care sprijinul HERA va menține și/sau îmbunătăți angajarea altor femei tinere în câmpul muncii.

Beneficiarele HERA din Ucraina care au reînceput actvitatea antreprenoriala în sau în afara Ucrainei sunt eligibile pot aplica pentru a doua oară.

Dacă sunteți o femeie antreprenoare cu o întreprindere socială care îndeplinește criteriile prezentate, atunci vă rugăm să descărcați cererea de pe link-ul de mai jos, să o completați în limba engleză cu datele solicitate și să o trimiteți la hera.grants@gmail.com până pe 10 mai, 2024, ora 23 :59.

Obiectivul organizatiei HERA este de a preveni migrația periculoasă prin sprijinirea tinerelor femei antreprenoare ambițioase. HERA oferă granturi întreprinderilor deținute de femei din Armenia, Georgia, Moldova și Ucraina. Cu ajutorul grantului, proprietarul ar trebui să își poată extinde afacerea și să creeze locuri de muncă suplimentare pentru alte femei tinere. Societatea ar trebui să funcționeze timp de cel puțin șase luni sau mai mult și să fi generat vânzări. Antreprenorii de succes din anii anteriori pot aplica pentru un al doilea grant. HERA încurajează proiectele de Știință, Tehnologie și Matematică (STEM).

Selecția preliminară a finaliștilor va fi finalizată până pe 30 iunie 2024. La fața locului și

Evaluările și premiile online vor fi apoi făcute din iulie până la sfârșitul lunii octombrie.

Sari la conținut