Investiții Noutăți și evenimente Raionul Căușeni

Anunț pentru  înscrierea la Școala de instruire pentru tinerii NEET din raionul Căușeni privind Antreprenoriatul Social!

Asociația Henri Capitant de Cultură Juridică, în parteneriat cu Consiliul raional Căușeni organizează în perioada 15 iulie 2022-15 septembrie 2022, cursuri de instruire a tinerilor NEET în domeniul Antreprenoriatului Social.

Asociația Henri Capitant de Cultură Juridică din Moldova a fost desemnată pentru implementarea proiectului ,,Antreprenoriatul social și tinerii din Moldova pentru o societate mai inclusivă, durabilă și inovativă” (GoYouth+) în raionul Căușeni, pentru perioada 2021 – 2023. Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia, prin intermediul Fundației Est-Europene.

Astfel, în perioada 15/07/2022 – 15/09/2022, în raionul Căușeni va fi organizată o școală de antreprenoriat, ce va cuprinde în total 12 zile de instruire. Fiecare instruire se va baza pe o curriculă, cu subiecte din domenii variate precum: drept, contabilitate, proprietate intelectuală, leadership, marketing, resurse umane, business ș.a. pentru instruirea Tinerilor NEET (tineri neîncadrați profesional și care nu urmează niciun program educațional la moment). 

La finalul perioadei de instruire, participanții vor primi certificate și vor avea posibilitatea de a participa la concursul de grant în valoare de 2000 de euro în scopul deschiderii/dezvoltării unei afaceri sociale în raionul Căușeni.

Doritorii se pot înscrie la Școala de instruire cu privire la Antreprenoriatul social până la 05.07.2022 prin intermediul formularului:

https://docs.google.com/forms/d/1B27EihIBnzRGdtZgY7Y44M2MAaYaB461xBjvD6gVjN8/viewform?edit_requested=true

Sari la conținut