Investiții Raionul Căușeni

Sesiune de informare privind prezentarea proiectului ,, Abilitarea       economică a tinerilor din regiunea sud: Căușeni, Stefan- Vodă,   Basarabeasca, Găgăuzia”

LIDMoldova

LABORATORY OF INITIATIVES FOR DEVELOPEMENT

Fundația Laboratorul de Inițiative pentru Dezvoltare”LID Moldova” implementează proiectul,, Abilitarea economică a tinerilor din regiunea sud: Căușeni, Stefan- Vodă, Basarabeasca, Găgăuzia”care are drept scop dezvoltarea competențelor antreprenoriale și abilitarea economica a tinerilor vulnerabili din raioanele Căușeni, Basarabeasca, Stefan-Vodă și Găgăuzia prin oferirea de granturi în natură sub formă de echipamente și materiale pentru inițierea afacerilor mici și microîntreprinderilor tinerilor, precum și prin educarea și instruirea tinerilor întreprinzatori.

Grupul țintă sunt șomerii cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani, cu accent pe femei, șomeri de lungă durată, șomeri cu studii medii, familii cu mai mulți membri.

În cadrul proiectului, 10 persoane interesate, care au idei de afaceri realiste și durabile, vor fi sprijinite sub formă de echipamenye pentru a-și începe sau dezvolta activitățile de afaceri în felul următor.

  • 2 donații în valoare de pînă la 3.000,00 EUR
  • 6 donații în valoare de pînă la 5.000,00 EUR și
  • 2 donații în valoare de pînă la 7.000.00 EUR

Donațiile aprobate vor fi acordate sub formă de echipamente, fără plăți în numerar.

Beneficiarii finali vor fi obligați să își înregistreze activitatea în afaceri în conformitate cu legislația Republicii Moldova.

Dacă aveți întrebări sau comentarii suplimentare cu privire la acest proiect, ne puteți scrie la următoarea adresă electronică: info.lidmoldova@gmail.com

Cu respect,

Echipa LID Moldova

Sari la conținut