Raionul Căușeni Secția Economie, Construcții și Infrastructură

Camera de Comerț și Industrie a RM vă invită la programul internațional ,,Misiunea Cumpărătorului”, care va avea loc în Rimini (Italia) în perioada 04 – 07 mai 2022, în cadrul expoziției internaționale ,,Macfrut – Fruit & Veg Professional Show”

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova

Secția economie a Consiliului raional Căușeni, Vă informează că Camera de Comerț și Industrie a RM vă invită la programul internațional ,,Misiunea Cumpărătorului”, care va avea loc în Rimini (Italia) în perioada 04 – 07 mai 2022, în cadrul expoziției internaționale ,,Macfrut – Fruit & Veg Professional Show”

             La misiune sunt așteptați să participe reprezentanții rețelelor comerciale de produse alimentare, importatorii și distribuitorii de fructe și legume proaspete, agenții economici implicați în domeniul alimentației și agriculturii, dar și toți cei real interesați în stabilirea relațiilor comerciale cu producătorii italieni și europeni.

           La ediția din an.2022 Macfrut va deveni capitala mondială a cireșelor. Miercuri, 04 mai 2022 va avea loc Simpozionul internațional cu tematica cultivarea cireșului. În cadrul evenimentului vor fi prezentate diverse aspect de cultivare a cireșului: inovații, sisteme de protecție a puieților, durabilitatea ecologică, piața mondială a cireșelor. Joi, 05 mai vor fi discutate principalele tendințe ale pieței cireșelor cu participarea companiilor de top din domeniu. Vineri, 06 mai, vor avea loc vizite tehnice în teritoriu la livezele producătorilor de cireșe.  

Costuri:

  • Organizatorii acoperă următoarele cheltuieli: cazare în hotel de 3* (3 nopți) cu mic dejun inclus, bilet de intrare la expoziție, participarea la programul de afaceri și sesiunea B2B, acces la Macfrut și Buyer Lounge, transferul aeroport – hotel / hotel – aeroport și transportul zilnic hotel – expoziție/ expoziție- hotel și traducător.
  • Participantul achită biletul tur-retur Chișinău-Bologna-Chișinău și taxa de participare. Membrii CCI a RM – 2500 MDL (toate taxele incluse). Non-membrii CCI a RM – 3000 MDL (toate taxele incluse).
  • Adițional, doritorii de a participa la simpozionul dedicate culturii cireșului și vizitele tehnice vor achita suma de 2600 mdl (toate taxele incluse).

     Cererile de participare la Misiunea Cumpărătorului în Italia, vor fi acceptate până pe data de 09 aprilie 2022, inclusiv.

      Formularele completate pot fi expediate prin e-mail: inga.leontean@chamber.md.  

      Pentru mai multe informații, contactați Direcția evenimente de afaceri, târguri și expoziții a CCI a RM – tel : 022 22 26 26.

Sari la conținut